Indrukwekkende kloof.

IT-Advies

Advies helpt je de kloof over

Oplossingen voor uw IT-vraagstukken, een sparringpartner of second opinion.

Overleef de digitale transformatie

Je IT-omgeving bevindt zich in een snel veranderende online wereld. Nieuwe businessmodellen ontstaan, klantgedrag verandert en wetgeving is in beweging. Met IT-Advies helpen wij u de kloof tussen oud en nieuw te overbruggen en ontwikkelen een passende strategie om uw toekomstvisie te realiseren.

Bewolkt landschap met persoon die kloof overspringt tussen conventionele kantoorordners en digitale omgeving met computers, tablets and smartphones. In context van IT-Advies en het overleven van de digitale transformatie.
Icoon database: symbool voor data als het nieuwe goud

Data: het nieuwe goud

Data verschaft u inzicht in het reilen en zeilen van uw relaties en organisatie. Maar er komen steeds zwaardere eisen aan eigenaarschap, opslag, inzage en verspreiding van deze data. Wij adviseren u hoe uw dataomgeving flexibel, toekomstbestendig en veilig ingericht kan worden.

Icoon duim omhoog: symbool voor positieve klantervaring

Hoe ervaren klanten u online?

Een positieve online ervaring voor uw klant is essentieel. Dat geldt natuurlijk ook voor uw personeel en andere belanghebbenden. Laat ons u helpen de regie over online ervaringen te nemen.

Icoon kubussen in de wolken: symbool voor applicatiediensten in de cloud

Diensten in de cloud

Applicatiediensten staan centraal in uw digitale organisatie. Maar hoe richt je een applicatielandschap in de cloud in? Wij ontwerpen voor u een veerkrachtige cloudarchitectuur.

Icoon tandwiel, snelweg en slot: symbool voor veilige technologie en infrastructuur

Technologie inzetten

IT-technologie, -infrastructuur en -beveiliging wijzigen voortdurend. Wat zijn duurzame en veilige keuzes? Voorkom vendor en technology lock-in. Graag vertellen wij u hoe we zelf technologie inzetten. Immers... we practice what we preach.

Icoon bezige bijen met gereedschap bij bijenkorf: symbool voor optimaal afgestemde processen en mensen

Processen, functies en rollen

Ontwikkel- en beheerprocessen van digitale diensten werken pas als deze optimaal op elkaar zijn afgestemd. Welke processen, functies en rollen onderken je daarbij? En hoe maak je de processen beschikbaar, voorspelbaar en meetbaar? Onze hulp bij de procesinrichting maakt uw organisatie robuuster.

Icoon vergrootglas met uitroepteken: symbool voor nauwkeurige risico-inspectie

Risico's onder de loep

Bent u zich bewust van de risico's die u loopt met uw IT-systeem? Bijvoorbeeld: onbeschikbaarheid van diensten, dataverlies en ongeautoriseerde toegang tot gegevens? Wij bieden u hulpmiddelen voor risicoclassificatie en -monitoring.

Klaar voor de digitale transformatie?


We helpen u graag de kloof te overbruggen.

Laat ons weten wat we voor u kunnen doen:Icoon papieren vliegtuigje: symbool voor het afleveren van uw bericht

Onderweg...
Dank u voor uw bericht!

Een van onze collega's neemt spoedig contact met u op.

Wij wensen u een fijne dag!